Huh, joka ilta saa juosta jossain. Kevät on kiireistä aikaa. Viime viikolla kahdet iltabileet, tällä viikolla kokkikoulua ja koirakoulua.

Eilen oltiin Päivin kanssa Ruokala.tv:n kokkikurssilla. Kokkeina Antti Vahtera ja Alex Ruokalan aamutelkkarista. Kokattiin korvasienikeittoa, parsaa, lohta ja hollandese-kastiketta sekä jälkkäriksi raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta. Hovimestari vielä maistatti viinejä. Kokkikurssit ovat kyllä loistavia ja syksyllä taas suunnitellaan jollekin kurssille menoa. Haaveena päästä Italiaan tai Ranskaan kokkailemaan.

Tänään oli taas koirakoulu. Hieman verotti Helatorstai, mutta neljä oli saapunut paikalle. Saatiinkin hyvin keskityttyä seuraamiseen ja uusiin kuvioihin miten sitä treenata. Ihanan innokkaita kurssilaisia ovat olleet, joka kerralla melkein kaikki paikalla. Vielä kaks kertaa jäljellä!

Huomenna onkin Helatorstai ja vapaapäivä! Keskustaan Elinan kanssa lounaalle ja iltapäivällä Marjan ja koirien kanssa lenkille. Täysin siis ohjelmoitua :-) Ihanaa kun on näin valoisat illat, niin jaksaakin paremmin touhuta!