Hih hei, ollaan jopa treenailtu ekan lomaviikon aikana kolme kertaa.

Naapuri ampui muutaman ärsyttävän variksen pihapuusta, joten saimme ne käyttöömme. Hieman kantamista ja pieni haku ja homma toimi. Ei yritystäkään ravistaa ja ottaa kovaa otetta. Suuri parannus viime vuodesta :-)

Joku kerta tuossa keväällä mietin, että aloittaisin suuntien jauhamisen tennispallolla enkä damilla. Suunnat on hiottava kuntoon, jos avoimessa yrittää startata. Istuin portailla ja Oodi portaiden alla (vain pari porrasta). Tennispallot oikealle ja vasemmalle ja niitä sitten noutamaan vuorotellen sikin sokin. Tennispallojen etäisyyttä vaan hieman kasvattelin.

Totesin hyväksi treeniajaksi yhden näkkärin. Eli ei tupakan mittaisia taukoja vaan näkkärin pituisia treenejä!

Oodi teki suunnat ihan loistavasti.

Tänään oli vuorossa taas näkkärin pituinen back-opetus. Eli back käskyllä istumasta noutamaan takaa. Ensin pelkästään pallo takana. Sitten otin itse hieman etäisyyttä. Lopuksi vielä häiriöpallo ensin oikealle, sitten vasemmalle ja viimeiseski kumpaankin suuntaan. Muutaman väärin lähtö tuli, mutta Oodi ei pienestä lannistu ja voin sitä kieltää. Kiellon jälkeen tietenkin homman helpostus eli menin lähemmäksi koiraa ja kävin nostamassa takapallon ylös. Lopulta homma sujui jo hienosti!!

Eli ei mitään vakavaa treenaamista tyyliin "nyt lähdetään treenaamaan nome-kokeisiin" vaan leikimielellä opetellaan ensin jutut ja sitten voidaan siirtää ne dameille ja metsään. Ensin perushommat kunnolla, siitä on hyvä jatkaa!