Viikoloppu Berliinissä!

Oona on edelleen mökillä viettämässä kesää. Oodi oli naapurissa Saaralla sunnuntaille asti ja sitten Lauran lenkkikaverina sunnuntain. Oodi myös herkutteli Lauran ja Antin karkit, joten "hän" pyytää sitä kovasti anteeksi (heh...luulette vaan!). Olivia taas vietti aikaansa Espoossa Maritan ja Jasminin kanssa. Olivia näytti väsyneeltä, mutta erittäin onnelliselta ihanan viikonlopun jälkeen. On tosi hienoa, että koirat voi jättää hoitoon sellaiseen paikkaan, että tietää niiden saavan hyvää hoitoa ja paljon huomiota. KIITOS kaikille hoitajille!

Matka Berliiniin meni nopeasti. Perjantai lähinnä juteltiin ja vietettiin aikaa parvekkeella erilaisista juomista nauttien. Myöhään meni siinä ukkosta kuunnellessa. Hanun Jeppe-vauva oli ihana :-) Eikä se ollut niin riiviö, kuten Hannan viesteistä olin kuvitellut. Tyypillenen hauva vauva. Tässä Jeppe n. 3 kk:

673598.jpg

Lauantaina lähdimme katselemaan nähtävyyksiä. Hanna ja Daniel asuvat ihan kävelymatkan päässä keskustasta, joten liikkuminen oli todella helppoa. Välillä pidimme toki syömätauon. Jeppe liikkui kätevästi mukana kantokopassa. Yksi nähtävyyksistä jossa kävimme oli Juutalaisten muistomerkki. Aika vaikuttava paikka.

673601.jpg

Lauantai-iltana olimme niin puhki kävelystä ja illan shoppailusta, että ravintola sai löytyä ihan nurkan takaa. Eikä valittamista, söimme oikein hyvää intialaista ruokaa. Berliinissä ravintoloista ei ole puutetta.

Sunnuntai aamun aloitimme brunssilla. Oikeasti, paras aamiainen/brunssi ikinä! Ravintolassa oli buffet, jossa oli varmasti ainakin 40 eri lajia ruokaa, koska jälkiruokiakin oli lähes kymmenen. Jälkkärilautaseltani löytyi neljää eri kakkua, kahta eri vaahtoa, yksi hyytelöpalanen ja kaksi puddingmaistiaista. Noistakin taitaa tulla aika lähelle 10, vaikka muutama jäi maistamattakin. Seuraavan kerran söimme Finskin koneessa sämpylät :-D

Ajelimme hieman Berliiniä ympäri ja kävimme katsomassa tietenkin myös muuria. Tässä siitä yksi kuuluista kuva (miksi aina häikäisee, kun satun kuvaan...)

673627.jpg

 

Oli oikean mukava reissu näin juhannuksen kynnyksellä. Pitkästä aikaa jossain kaupunkilomalla. Ja onhan se etuoikeutettua, että joku "paikallinen" on näyttämässä paikkoja ja osaa suunnistaa suoraan oikeisiin paikkoihin.

Suurkiitokset vieraanvaraisuudesta Hanulle ja Danielille. Tack och hej :-)