Onpa tosi outoa, koirat ovat olleet ihan kohta kuukauden pois kotona. Enpä ole näin koiratonta aikaa viettänyt sitten sen jälkeen kun täytin 14! Ja siitä on K-A-U-A-N.

Koirat lähtivät Puumalaan äitini luokse 3.1., kun olin lähdössä taas Thaikkumaahan. Ja nyt ovat edelleen siellä koska äitini ei ehdi tuomaan niin tanssikurssin, venäjänkurssin ja pianotuntejen vuoksi. Tulevat näillä näkymin ensi lauantaina kotiin.

Täytyy myöntää, että onpa ihanan helppoa ;-)

Tässähän on takana muuttorumba, kun muutin koirien kanssa omaan asuntoon. Asumme edelleen Pohjois-Helsingissä, mutta nyt sitten paritalossa Tapaninvainiolla. Kodistamme pääsee suoraan joenrantaan kävelylle ja heppatallit näkyvät ikkunasta. Maalaismaisemaa ihan Helsingin isolla omakotialueella. Elämä hymyilee taas oikein kunnolla.

Koirat ehtivät olla muutaman yön uudessa kodissa. Koirat saavat oman huoneen, joka on vielä täynnä muuttokamoja. Keittiöremppa on lähes valmis ja sen jälkeen pääsen tekemään koirahuoneen valmiiksi. Saavat sinne sängyn, johon on ihan lupa mennä.

Ovat onneksi olleet pois jaloista, niin ehtii vielä enemmän saada kämppää kuntoon. Tulevat tosin kotiin sopivasti juuri ennen seinien laittoa...heh...siinä on sitten remonttimiehellä ihmettelemistä. Taidan pistää ne kuitenkin johonkin piiloon tai remontti kestää tuplat enemmän.

Juu, nyt tapettikauppaan. Pitää tällä koirattomalla viikolla vielä juosta illat, kun ei ole kiire kotiin!