Pyörähdettiin taas näyttelyssä. Tässä tyttöjen tulokset (tuomarina: Kirsi Nieminen):

Oodi KÄK ERI2.
Erinomaista tyyppiä oleva narttu. Hyvä pää ja ilme. Erinomainen ylälinja. Syvä rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hyvä eturinta. Erinomainen raaja luusto. Leveät reidet ja erinomaiset takakulmaukset. Liikkuu pitkillä hyvillä askeleilla. Karvapeite ei parhaassa näyttelykunnossa. Esitetään hyvin.

Olivia VEK EH2.
Erittäin hyvin tyyppinen pirteästi esiintyvä 9 v. veteraani. Hyvä pää ja ilme. Pystyt lavat. Syvä rintakehä ja täyteläinen runko. Vahva raajaluusto. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Esitetään erittäin hyvin.

Nyt sitten ainakin Oodi näyttelytauolle. Karvat tippuvat pahasti. Viikossa ehti valitettavasti tähän näyttelyyn karvat huveta. Eli niitä kasvatellaan. Josko Oliviaa tai jopa Oonaa jossain vielä viitsisi käyttää. Katsotaan nyt.

Esitin myös ensimmäistä kertaa rhodesiankoiraa ryppi kasvattajaryhmäkehässä. Tuttu kasvattaja tarvitsi käden ja siellä oli esitettävänä osaava kehäkettu, jonka mukana vaan meni elikkäs Malozi Ghalimika "Minka". Kiva että pääsi sellaistakin kokeilemana, kiitti Tuija! Malozi tuli ryhmässä toiseksi.