Eksyimmepä taas koiranäyttelyyn. Tällä kertaa Tuusulan kaikkien rotujen näyttelyyn. Kehä 1½ tuntia myöhässä, mutta onneksi hyvänä seurana Marita ja Jasmin.

Pääsimme vihdoin pitkän odottelun jälkeen kehään. Oodi esiintyi oikein mallikelpoisesti ja vihdoin massaa alkaa olemaan niin kuin tuon ikäisellä kuuluukin. Alkaa näyttämään jo aika hyvältä. Narttuja käyttöluokassa oli kolme ja tulimme siinä toiseksi (ERI2). Voittajana Alva, joka ansaitsi voittonsa :-) On se niin kaunis! Tuomarina oli Freba Marshall (GB).

Paras narttukehässä olikin tungosta ja jos vanhan aikaisesti arvostelaisiin, olimme PN5, kolmannelle meni serti. Voittajana Poppins.

Aina on mukavaa, että hyvät koirat voittavat, mutta tosi mukavaa on, kun omat suosikit pärjäävät. Poppins on aina mielestäni ollut todella kaunis ja toinen suosikki on luokkavoittajamme Alva. Heille siis erityiset onnittelut!

Tässä vielä Oodin arvostelu vapaasti käännettynä:

4 vuotias, kehittynyt, erinomainen rotutyyppi. Kaunis pää, silmät ja ilme. Erinomaisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvin kaareutuvat kylkiluut. Lyhyt ja vahva lanne. Hyvä vahva takaosa. Liikuu iloisesti.